fredag den 21. september 2012

Homecoming - fridayyy

Hooommmeeeccccoooommmmiiinnnngggg. Ved ikke hvorfor men har været så glad hele dagen:-) Hoppet rundt, smilet, grint, været virkelig udadvendt og fedtet for alle mine lærere haha:-D På cheerholdet havde vi aftalt, at vi skulle få en underskrevet seddel fra vores forældre, så vi kunne slippe for skole tidligere. Det havde mig og Rachel selvfølgelig glemt, så vi fik Tucker til at skrive en seddel og underskrive den som vores far, haha. Jeg gik ned på kontoret, krydsede fingere og fik den underskrevet og stemplet, wuhu. Efter skole kom alle ud på football banen til peprally'et. Alle på et Varsity hold skulle gå parade, så det var rimelig cool. Bagefter opviste bandet, the drumline, the twirlers, the pom team og så os:-) Jeg var lidt bange for at folk ville bue for de kan være virkelig onde, men det gjorde det heldigvis ikke haha. Homecoming court var vist, og King og Queen blev udråbt:-) Pigen var virkelig pæn, men drengen? måske var han viiiiirkelig sjov aha? :-) (update: Leah Jacob og Lynnen Bostic vandt. Er virkelig gode venner med Leah! Hun dater Dan Hurley, spillede football, men blev ikke nomineret, da det er lærene der gør det. Lynnen er utrolig sjov faktisk! Han fakede en accent så han kunne få piger og det virkede. Har været hjemme ved ham 1 gang).

Temaet idag var btw. green & gold school spirit day. Nok den dag folk var mest dedikeret! Næsten alle havde noget 'spirit' på sig - enten en senior t-shirt, krigs malling eller de berømte mardi grass halskæder. Lærene var også virkelig ligeglade den dag. I senior english lavede vi ingenting! Jeg spray painted Patricks hår grønt og Andrew, Tyler og Scott malede hans og deres ansigter, haha.

Om aftnen havde vi vores homecoming football game. Indtil halvalden heppede vi sammen med the JV team og the pom team. Det var rigtig cool faktisk. Vi fyldte hele banen og vi kunne alle sammen de samme cheers (råb) :-) Det var virkelig koldt udenfor, men jeg elsker det. Frisk kold luft, high five! Efter halvanden var det kun os der heppede. Der var virkelig mange mennesker, så det var rigtig sjovt. Vi tabte desværre kampen, men vi taber alle hjemmekampene og vinder alle away-kampene, såååå ;-) Efter kampen mødtes vi som sædvanlig med Tucker og Mitch. Det regnede virkelig meget, så vi havde sat os ind i bilen. Hannah, Mitch's storesøster kom hen og hilste på mig. Hun ville vide, hvem hendes lillebror skulle til homecoming med;-) Vi snakkede lidt, fik cheesebread og tog hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar