søndag den 12. august 2012

Stopped by the cops

Idag har været en god dag. Solen skinnede som normalt, da jeg vågnede:-) Elsker virkelig alt den varme - som at bo i Spanien altså! Jeg tændte min computer og skypede lidt med mine forældre, cille og simone. Chattede også en del med folk på Facebook og svarede tilbage på nogle ulæste beskeder. Har jo ikke rigtig været på Facebook eller noget siden jeg rejste:-)

På cheer camp mandag skal vi lave en 'senior prank on the coaches'. Da jeg kom ind i køkkenet, var Rachel og en anden cheerpige (Annette) allerede godt igang med forberedelserne. Vi vil lave en væg af gaffatape og putte sodavandsdåser foran. Når trænerene så åbner døren og vil ud, er der en mur af dåser som de ikke kan komme igennem - http://www.youtube.com/watch?v=A1plKyTUOz0. (vi vil også lave den her prank: http://www.youtube.com/watch?v=iBlZ7OWtKzw&feature=related:-) Anyways. Vi gik udenfor, lavede gaffatape-væggen (som klistede sammen mange gange) og skyllede sodavands dåserne.

Vi havde ikke nok dåser så vi kørte i Walmark efter flere. Solen skinnede, vi kørte med vinduerne nede, høj musik og nød virkelig livet, haha. På vej ned af bakken ser vi så en politibil køre bag os og to sekunder efter har han blink og sirener på, hahah. Vi holder ind, musikken bliver stoppet, og politibetjenten kommer hen og beder efter kørekort og bilforsikring. Betjenten går tilbage til sin bil, tjekker nogle ting, kommer tilbage og giver hende en bøde. Vi kørte 55 i en 35 mile zone (88 km/t i en 56 km/ zone), men han skrev hende kun for 5 miles over:-)) Vi går ind i Walmart og vælger en 24 dåsers sodavands kasse. Rachel tager den op og alle dåserne ruller ud hahah. Vi var flade af grin - lå på jorden:-D Vi samlede dåserne op og valgte en ny kasse haha. Vi kom hjem, Tucker (Rachels kæreste) kom, gjorde projektet færdig, kørte rundt i nabolaget for at hente flere dåser og så til  Brighton efter pizza:-) Puttede Ranch-dressing på og det er så godt;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar